خشکبار ، منبعی از انرژی
به گزارش وبلاگ سمیه، خشکبار با دارا بودن مواد مغذی ضروری منبع حباتی از انرژی می باشد. مصرف اندازه مناسبی خشکبار باعث کارکرد صحیح کل بدن خواهد شد.

مترجم: امین حسین پور
منبع:راسخون
خشکبار با دارا بودن مواد مغذی ضروری منبع حباتی از انرژی می باشد. مصرف میزان مناسبی خشکبار باعث کارکرد صحیح کل بدن خواهد شد.
انواع بسیاری خشکبار وجود دارد. این محصولات خشک منبع غنی از کربوهیدرات ، ویتامین ها خصوصاً ویتامین های گروه ب ، مواد معدنی و البته انرژی می باشد. افراد همه گروه های سنی می توانند از این مواد پر انرژی در رژیم غذایی خود استفاده نمایند. در اینجا بعضی گونه های خشکبار وجود دارد که به افزایش سطح انرژی و بعلاوه تغذیه بدن یاری می نماید.
بادام
در میان خشکبار بادام به اسم برترین ماده غذایی به تعداد می رود. علت این موضوع آن است که بادام بسیار مغذی بوده و حاوی پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، مهمیم و روی می باشد. میزان بالای ویتامین E موجود در بادام به تغذیه پوست و مبارزه علیه پیری یاری می نماید. این دانه روغنی بعلاوه برای مغز ، قلب ، اعصاب ، استخوان ها و کبد مفید است و به فراوری هموگلوبین یاری می نماید.
بادام هندی
بادام هندی دارای میزان بالایی مواد مغذی است. بادام هندی غنی از مس ، پتاسیم ، ویتامین های گروه ب ، مهمیم و غیره می باشد. چربی های غیر اشباع موجود در بادام هندی به مبارزه علیه بیماری های قلبی یاری می نماید. بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که تخریب رادیکال های آزاد یاری می نماید.
خرما
خرما با دارا بودن میزانی زیادی آهن یکی از دیگر خشکبار های مغذی است. به خاطر قند طبیعی بالا، خرما هنگام مصرف انرژی زیادی فراهم می نماید و به طور مؤثر ضعف و ناتوانی را درمان می نماید. خرما با دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به درمان مسائلی مانند کم خونی ، مسائل روده و اختلالات عصبی یاری می نماید.
کشمش
کشمش به خاطر قند غلیظ خود شیرین تر از انگور می باشد. کشمش منبع غنی از کربوهیدرات ، فولیک اسید ، کلسیم ، مهمیم ، فسفر ، آهن ، مس ، روی و غیره می باشد. آمینو اسیدهای موجود در کشمش به جلوگیری و درمان اختلالاتی مانند یبوست و ضعف و ناتوانی یاری می نماید و علایم یائسگی را از بین می برد. مصرف خرما به خاطر میزان آهن بالای موجود در آن باعث افزایش میزان هموگلوبین در خون شده و به درمان کم خونی یاری می نماید.
گردو
گردو سرشار از پروتئین ، فیبر ، آنتی اکسیدان ، امگا 3 ، ویتامین های گروه ب ، مهمیم و غیره می باشد. مصرف گردو نه تنها باعث ایجاد انرژی می گردد بلکه اثرات مثبت دیگری هم دارد. گردو از انباشته شدن پلاک در رگ های خونی جلوگیری می نماید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
مصرف خشکبار بعلاوه باعث کاهش کلسترول بد می گردد، به درمان دیابت نوع دو یاری می نماید و اختلالات متابولیکی را کنترل می نماید. گردو به خاطر داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه و پروستات را کاهش می دهد. از خشکبار می توان در دسر ، غذا و حتی به اسم اسنک استفاده کرد. پس، برای داشتن رژیم غذایی متعادل، مصرف میزان مناسبی از خشکبار ضرروی است.
/ج
منبع: راسخون