جوجه کباب ترش به روش گیلانی

به گزارش وبلاگ سمیه، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.

جوجه کباب ترش به روش گیلانی

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر هوادار ایرانی است که اصالتا به شمال کشور تعلق دارد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن، طعم بسیار خوبی دارد. با وبلاگ سمیه همراه باشید تا طرز تهیه جوجه کباب ترش را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

  • سینه مرغ بزرگ 2 عدد
  • سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری
  • آب انار 1 لیوان
  • رب انار 4 قاشق
  • روغن زیتون نصف لیوان
  • گردو پودرشده 1 قاشق
  • فلفل دلمه ای کوچک خردشده 1 عدد
  • آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خردشده 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان کافی

طرز تهیه جوجه کباب ترش

مرحله اول

سینه های مرغ را به میزان فیله های جوجه خرد کنید. آن ها را در یک کاسه بریزید و به همراه تمام مواد دیگر در ظرف مخلوط کنید. جوجه ها را به مدت 3 الی 6 ساعت در مواد بخوابانید.

مرحله دوم

پس از 6 ساعت می توانید یا آن ها را به سیخ بکشید و کباب کنید یا با استفاده از روغن، آن ها را در تابه سرخ کنید. اگر به دستور پخت غذاهای ایرانی علاقه دارید طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ نموده را بخوانید.

نکات پخت تهیه جوجه کباب ترش

خیلی از کسانی که در منزل جوجه ترش درست می نمایند همواره با این مشکل روبرو می شوند که جوجه ترش خانگی شان طعمش شبیه به جوجه ترش های گیلانی نیست. یکی از نکات مهم در تهیه جوجه ترش رب انار است.

در صورتی که تمایل دارید جوجه ترش شما شبیه جوجه ترش های رستوران های شمال کشور گردد باید از رب انار مرغوب شمالی با طعم ترش بهره ببرید. استفاده از رب انار نامرغوب یا رب انار شیرین باعث می گردد طعم جوجه ترش شما خیلی عالی نگردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی خوشمزه ترین سالاد تابستانی با سس گشنیز را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "جوجه کباب ترش به روش گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوجه کباب ترش به روش گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید