مزایا و معایب هاشور ابرو؛ آنچه باید در مورد هاشور ابرو بدانید
به گزارش وبلاگ سمیه، امروزه، برای رفع ایرادات ابرو روش های زیادی مانند هاشور ابرو وجود دارد که باید پیش از اقدام مزایا و معایب هاشور ابرو را بدانید. ابروها از مهمترین اجزاء صورت در زیبایی محسوب می شوند و هاشور ابرو، یکی از روش های مناسب و ماندگار برای طراحی آنهاست.
وبلاگ سمیه | سرویس آرایش و زیبایی - در صورتی که ابروهایتان کم پشت است و یا از مدل ابروهایتان ناراضی هستید و به دنبال راهکاری برای زیباتر شدن ابروهایتان هستید؛ هاشور ابرو می تواند گزینه مناسبی باشد. در این مطلب به آشنایی با مزایا و معایب هاشور ابرو و نکات مهمی که هنگام هاشور زدن باید مورد توجه قرار بگیرد، می پردازیم.
هاشور ابرو چیست؟
هاشور ابرو، طراحی دائمی ابرو، از طریق طراحی شکل هر تار مو در محل رویش ابروها و پر کردن آن ها با استفاده از رنگ های مخصوص است؛ که به دلیل ایجاد خطای دید، ابروها پرتر به نظر می رسند.
انواع هاشور ابرو
هاشور خطی (کلاسیک): در این مدل، خطوط هاشور در قسمت پهنای ابرو به سمت بالا بوده و در انتهای ابرو به سمت دم، خمیده می شوند (جهت هاشور، در جهت خواب ابروها است).
هاشور دو بعدی : در این مدل، خطوط هاشور در ابتدا به سمت بالا و در ادامه به سمت دم خمیده می شوند و خطوط هاشور انتهای ابرو نیز به سمت پائین زده می شود.
هاشور سه بعدی: در این مدل، ابرو، برجسته تر به نظر می رسد؛ در ابتدای ابرو، خطوط هاشور به سمت بالا زده می شود و خطوط انتهای ابرو نیز هم به سمت بالا و هم به سمت پائین زده می شوند.
هاشور هایلایت : در این مدل، از دو رنگ بلوند تیره و بلوند روشن استفاده می شود؛ که رنگ تیره برای کادر ابروها به کاررفته و داخل آن با رنگ بلوند روشن، سایه زده می شود.
روش انجام هاشور
در ابتدای کار، اندازه پیشانی با خط کش اندازه گیری شده و سپس مدل ابروها، با شابلون و مداد ابرو طراحی می شود. در مرحله بعد، با دستگاه هاشور (ابزاری قلمی شکل که در قسمت انتها دارای 15 سورن بسیار نازک است. این دستگاه کارتریج دار، حاوی رنگ های اف و جی است)، کادر ابرو کشیده شده و داخل آن پر می شود. هاشور ابرو 20 تا 30 دقیقه طول می کشد و تا 3 ماه نیاز به ترمیم دارد؛ پس از آن تا حدود 2 سال ماندگاری دارد و پس از این مدت ابرو ها باید مجدداً، ترمیم شوند.
مزایا و معایب هاشور ابرو
مزایای هاشور ابرو: با هاشور زدن ابروی خوی می توانید، اگر مشکل یا نقصی در ابرویتان وجود دارد را اصلاح کنید یا اگر از فرم ابروی خود راضی نیستید آن را به شکلی طبیعی تر و زیباتر از روش های دیگر مثل تاتوی ابرو تغییر دهید. هاشور به خاطر دائمی بودن باعث می شود، موقع آرایش دیگر زمانی را صرف کشیدن مداد ابرو نکنید.
معایب و عوارض هاشور ابرو: یکی از معایب هاشور کردن ابرو دائمی بودن آن است و اینکه ممکن است پس از مدتی پشیمان شده و بخواهید فرم ابروی دیگری داشته باشید. در این صورت مجبور هستید به سراغ روش های پاک کردن تاتو بروید که عموما صدمات زیادی به پوست می زند. از طرف دیگر همانطور که اشاره شد لازم است هر چند وقت یک بار اقدام به ترمیم کنید تا زیبایی اولیه آن حفظ شود.
همچنین هاشور ابرو ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد که عبارتند از:
- ایجاد عفونت های سطحی پوست، که با استفاده از پمادهای آنتی بیوتیکی، ظرف مدت کوتاهی رفع می شوند.
- رنگ های مورد استفاده، ممکن است باعث ایجاد آلرژی شوند، که در این صورت مصرف آنتی بیوتیک های قوی الزامی است.
- همچنین، هاشور ابرو ممکن است باعث ایجاد عوارض پوستی، پس از چندین سال شود.
پاک کردن هاشور ابرو
گاهی اوقات، افراد پس از هاشور ابروها، پشیمان می شوند! ممکن است از مدل ابروهای هاشور زده ناراضی باشند یا به دلیل برخی بیماری ها، مجبور به پاک کردن هاشور ابروهای خود شوند. به طور کلی، بیشتر روش های تاتو و پاک کردن آن، صدمات زیادی به پوست می زنند.
در روش های جدید پاک کردن رنگ های تاتو و هاشور، پودرهای درشت مولکولی که قابلیت نفوذ به پوست را ندارند، به کار می فرایند. رنگ های هاشور، به این پودرها جذب شده و به سطح پوست می آیند و به راحتی و بدون درد و جراحت، از پوست پاک می شوند.
در روش های قدیمی، از تعویض سر سوزن و تراشیدن پوست استفاده می کردند. امروزه روش های کاربردی دیگری مثل جراحی، منجمد کردن و لایه برداری پوست برای پاک کردن هاشور استفاده می شود.
در چه مواردی هاشور ابرو توصیه نمی شود؟
- هاشور ابرو در دوران شیردهی، به دلیل تغییرات هورمونی و عدم رنگ پذیری پوست، توصیه نمی شود.
- در صورت بروز مسائل پوستی مثل التهاب، آفتاب سوختگی، عفونت های باکتریایی و یا تزریق بوتاکس و لیفتینگ، بهتر است هاشور ابرو را به زمان دیگری موکول کنید.
اقدامات قبل از هاشور ابرو
- بهتر است از چند ساعت قبل، مواد حاوی کافئین، مثل چای و قهوه مصرف نکنید.
- قبل از انجام هاشور به سولاریوم نروید و داروهای تحریک کننده پوستی، مصرف نکنید.
- اگر سابقه حساسیت دارید، می توانید از قرص های ضد حساسیت استفاده کنید.
مراقبت های پس از هاشور زدن
- عدم استحمام و شستن صورت به مدت 3 روز پس از هاشور ابرو
- از روز اول، به مدت یک تا دو هفته، مقدار کمی پماد ویتامین A، را با استفاده از گوش پاک کن، روی ابروها بمالید.
- استفاده از پماد هیدروکورتیزون چشمی نیز، به مقدار بسیار کم روی ابروها توصیه شده است.
- از تحریک یا خارش و کندن پوست های ایجاد شده، خودداری کنید.
- به مدت یک هفته به سونا و استخر نروید.
- از قرار دریافت طولانی مدت، در معرض آفتاب، پرهیز کنید.
- خوراکی های حاوی ویتامین، مصرف کنید.
- بلافاصله پس از هاشور زدن، ابروها را رنگ نکنید.
رنگ های مورد استفاده در هاشور ابرو
بهترین رنگ برای سایه و هاشور ابرو، یک یا دو درجه روشن تر از رنگ طبیعی موها است.
نوع رنگ مورد استفاده در هاشور ابرو نیز، بسیار حائز اهمیت است. استفاده از رنگ های بی کیفیت و غیر استاندارد، سلامت فرد را به صورت جدی، تهدید می کند. به یاد داشته باشید که رنگ های ارگانیک و فاقد سرب گزینه های بسیار مناسب تری هستند؛ هرچند که نسبت به رنگ های شیمیایی ماندگاری کمتری دارند.
نکاتی که در انتخاب رنگ باید مورد توجه قرار بگیرند، عبارتند از:
- بهداشتی و استریل بودن رنگ
- حاوی مواد سمی و فلزات سنگین مثل سرب و همچنین مواد سرطان زا نبودن
- گیاهی بودن رنگ
- انتخاب یک برند معتبر تجاری
برای هاشور ابرو، حتماً از رنگ های اورجینال استفاده کنید. برند آلمانی آمیا (amiea) از بهترین رنگ های موجود برای تاتو و هاشور ابرو می باشد؛ که در 54 تناژ مختلف در بازار موجود است.
نکات مهم در مورد هاشور ابرو
- قبل از هاشور زدن، حتماً، مراکز و کلینیک های تخصصی را بررسی کرده و این کار را در یک مرکز معتبر و توسط یک فرد متخصص انجام دهید. نکته بسیار مهم این است که، هاشور ابرو، بهتر است در کلینیک های تخصصی پوست و مو انجام شود؛ زیرا بیماری هایی مثل هپاتیت B و C، ایدز و زگیل از عوارض خطرناک مراجعه به مراکز غیر بهداشتی و غیر استاندارد است. سرنگ های مشترک و غیر استاندارد و رنگ های شیمیایی تأئید نشده، عامل این عوارض هستند.
- هاشور ابرو در افراد داری پوست چرب یا مختلط، ماندگاری کمتری داشته و پس از گذشت مدتی، به سایه ای کم رنگ تبدیل می شود.
در انتها توصیه می کنیم، اگر تصمیم به ترمیم ابروهای خود دارید، حتماً با افراد متخصص در این زمینه مشورت کرده، در مورد مزایا و معایب هاشور ابرو تحقیق کرده و به مراکز تخصصی و معتبر مراجعه کنید. البته روش های دیگری مثل میکروپیگمنتیشن و میکروبیلدینگ، نیز برای ترمیم و زیبایی ابروها وجود دارند. هرچند ماندگاری هاشور ابرو نسبت به بقیه روش ها بیشتر است؛ بهتر است قبل از اقدام بررسی های لازم را انجام دهید.
منبع: setare.com