طرز تهیه سس کارامل

به گزارش وبلاگ سمیه، در این مقاله می خواهیم طرز تهیه یک نوع سس کارامل که بسیار راحت و پرکاربرد است را به شما آموزش دهیم. این سس را هم در طرز تهیه انواع دسر و هم به عنوان یک شکلات خوشمزه می توانید سرو کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس کارامل

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر 200 گرم
  • خامه صبحانه تتراپک کاله خرید آنلاین یک عدد
  • کره پاستوریزه کاله دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل یک قابلمه روی حرارت میانه قرار دهید. بعد از یک تا دو دقیقه مشاهده خواهید کرد که شکر ها عرق می نمایند و کم کم ذوب می شوند. بعد از این که شکر کمی تغییر رنگ داد، آن را خوب هم بزنید تا شکر تان نسوزد.

مرحله دوم

آنقدر هم زدن را ادامه بدهید تا شکر کاملا ذوب گردد و تغییر رنگ بدهد سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

در ادامه خامه صبحانه را اضافه نموده و تندتند هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت کنید که در این مرحله با اضافه کردن خامه به قابلمه آغاز به جوشیدن می نماید. نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید.

مرحله چهارم

بعد از این که خامه و شکر کاملا یکدست شدند، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا 1 دقیقه بجوشد.

بعد از یک دقیقه، قابلمه را دوباره از روی حرارت بردارید. سپس کره و وانیل و اندازه بسیار کمی نمک اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کره خوب حل گردد. سس کارامل بعد از خنک شدن کمی سفت تر می گردد.

مرحله پنجم

بنابراین بهتر است قبل از سفت شدن برای روی کیک یا دسر مدنظرتون بهره ببرید. سس کارامل را تا چند هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید.

مرحله ششم

سس کارامل را هم به روش خشک و هم به روش تر می توانید، درست کنید که ما این جا طرز تهیه آن به صورت خشک را به شما آموزش دادیم که آسان تر از روش دیگر است و تفاوتی در کیفیت آن وجود ندارد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس کارامل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس کارامل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید