طرز تهیه چند مدل زیتون پرورده خانگی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ سمیه، اگر مهمان گیلانی ها شده باشید، بعید است که تصویر سفره رنگارنگ و عطر غذاهایشان از یادتان رفته باشد. در خانه آنها، از کال باقلا و گردو و سیر ترشی گرفته تا نازخاتون و بورانی های خوش عطر و زیتون پرونده خوش طعم، همه چیز برای چیدن یک سفره خاص و به یادماندنی آماده است. اگر تصویر خوشایند این مهمانی هنوز حالتان را خوب می نماید و می خواهید چند کیلومتر دورتر از خانه میزبانتان، به شیوه او سفره را بچینید با ما همراه باشید. ما روش تهیه محبوب ترین غذاهای شمالی را همراه با طرز تهیه چاشنی هایی مثل زیتون پرورده خانگی با شما درمیان می گذاریم.

طرز تهیه چند مدل زیتون پرورده خانگی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده با چوچاق

  • زیتون یک کیلوگرم
  • سیر یک بوته
  • مغز گردو چرخ شده یک پیمانه
  • آب انار یک ونیم پیمانه
  • چوچاق دو بسته
  • رب انار دو قاشق غذاخوری
  • انار دان شده نصف پیمانه
  • گلپر سه قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده با چوچاق، نعنا و گشنیز

  • زیتون نیم کیلوگرم
  • چوچاق، نعنا و گشنیز چهار قاشق سوپ خوری
  • آب انار یک پیمانه
  • مغز گردو 300 گرم
  • دانه انار نصف پیمانه
  • نمک و گلپر به میزان لازم
  • سیر سه حبه
  • رب انار یک پیمانه

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی با چوچاق

برای تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه، ابتدا هسته زیتون ها را جدا کنید. سبزی معطر را خوب بشویید سپس چرخ کنید. داخل یک کاسه گردوی چرخ شده، سبزی، رب انار، گلپر و سیر کوبیده شده را با هم مخلوط کنید. میزانی آب انار هم اضافه نموده و در آخر دانه های انار را اضافه کنید. طعم این پیش غذا تا حدی سلیقه ای است. بنابراین بر حسب ذائقه تان چاشنی ها را کم و زیاد کنید.

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی با چوچاق، نعنا و گشنیز

ابتدا گردو را چرخ کنید. سبزی ها را هم بشویید و خیلی ریز خرد کنید. زیتون ها را داخل یک کاسه بریزید. اگر زیتونی که استفاده می کنید شور بود، در آب بخوابانید تا شوری آن گرفته گردد. سیر، رب انار، نمک و گلپر، انار و آب انار را اضافه نموده و مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از ترکیب کردن همه مواد، زیتون پرورده را داخل یخچال قرار تا مزه ها به خورد هم روند.

نکات

در صورتی که سبزی چوچاق در دسترس نداشتید، از یک قاشق نعنای خشک بهره ببرید.

اگر زیتونی که استفاده می کنید، رگ تلخی داشت یا شور بود آن را در آب بخوابانید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چند مدل زیتون پرورده خانگی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند مدل زیتون پرورده خانگی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید